Ankkurointi ja panosnaulaus

Ankkurit

  • topbjaelke billede af ankre 700x252

Ankkureilla kiinnitetään betoniin ja muuraukseen.

Laajennusankkuri: Tämän tyyppinen ankkuri siirtää kuormituksen perusmateriaalille kitkan avulla, joka muodostuu ankkurin laajennussegmenttien ja poratun reiän välille. Se tapahtuu, kun ankkuri on asetettu paikalleen ja kartio on vedetty laajennussegmentteihin. Laajennusankkuri takaa luotettavan ja taloudellisen kiinnityksen.

Liima-ankkurit: Tämä ankkuri käsittää kemiallisen mutterin ja kierretangon. Asennuksen jälkeen tapahtuu kemiallinen reaktio, joka pitää kierretangon paikoillaan poratussa reiässä sivuseinää vasten. Tämä järjestelmä ei aiheuta jännitystä betoniin, minkä vuoksi pienemmät kulmat ja pienemmät ankkureiden väliset etäisyydet ovat mahdollisia.

Lisätietoja ankkureista saat noutamalla kuvaston oikeanpuoleisesta sarakkeesta tai soittamalla numeroon +45 87 81 74 00.

Panosnaulaus

  • topbjaelke billede af skud 700x252

Panosnaulaus on uskomattoman nopea ja tehokas tapa kiinnittää sekä teräkseen että betoniin. Se on vaihtoehto hitsaukselle, pulteille, niiteille, ruuveille ja ankkureille.

Panosnaulausen etuna on, että sekä teräkseen että betoniin voidaan kiinnittää eri aiheita luotettavasti, joustavasti ja nopeasti. Useimmiten ei tarvitse porata eikä suuria työkaluja tarvitse ottaa esille. Asennus suoritetaan sähkötyökalulla, minkä vuoksi se ei ole riippuvainen ilmasta ja työtä voidaan jatkaa sateellakin.

Panosnaulaus on jopa 5-10 kertaa nopeampi kuin perinteinen asennus ja säästää siten rakennuskustannuksia.