Erikoisvalmistus

Jos tarvitset erikoistuotetta, älä epäröi ottaa yhteyttä Simpson Strong-Tie®:hin, sillä osaamisemme on vankka myös tällä alueella.

Piirustuksiesi ja laskelmiesi avulla voimme valmistaa kaikki metallirakenteet, jotka eivät ole standardiosia, 5-12 arkipäivän kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
 
Etusi:

  • yleiskuva kustannuksista
  • laserleikkaus, stanssaus ja särmäys
  • jatkuva- tai erikoisvalmisteinen teräs paksuuteen 20 mm saakka
  • manuaalinen hitsaus, TIG/MIG-hitsausrobotti tai massatuotanto
  • sertifioidut ja ammattitaitoiset hitsaajat
  • pintakäsittelyt till tarpeen mukaisesti: sähkösinkitys, kuumasinkitys, kromaus, epoksipinnoitus, ruostesuojaus jne.

 

Urakoitsijat, arkkitehdit ja rakennustyöntekijät käyttävät jo palveluitamme rakentaessaan kouluja, urheiluhalleja, stadioneja sekä julkisia ja yksityisiä rakennuksia. Olet tervetullut joukkoon!
 

Erikoistuotteisiin liittyvä juridinen tieto

Erikoistuotteet ovat asiakkaan suunnittelemia ja Simpson Strong-Tie® on valmistanut ne asiakkaan spesifikaatioiden mukaan. Simpson Strong-Tie® ei voi vakuuttaa, ovatko erikoistuotteet sopivia ajateltuun käyttöön. Simpson Strong-Tie® voi toimia vain neuvonantajana.
 
Erikoisvalmistetut tuotteet ovat erityissuunnittelun tulosta. Ne on tarkoitettu tiettyyn projektiin eivätkä standarditarpeeseen, ja ne rakennetaan erikoistuotantona tuotantoyksikössämme. Näin ollen erikoisvalmistettuja tuotteita ei CE-merkitä.
 
Standardituotteisiin tehdyistä muutoksista vastaa henkilö, joka on suunnitellut muutokset tai antanut tehdä ne. Tämä henkilö myös antaa tarvittavan ohjeistuksen toteuttajalle. Simpson Strong-Tie® ei vastaa näistä muutoksista tai toteutuksen seurauksista.