Palvelumme

Asiakkaana saat aina huomiomme ja palvelemme sinua koskipa asiasi teknistä neuvontaa, tietotaitoa tai asiakaspalvelua.

Tekninen tuki - kun tarvitset hyviä neuvoja

  • glasses 052final

Insinööreistä ja suunnittelijoista koostuva tiimi auttaa sinua rakennusteknisten ratkaisujen kanssa ja antaa hyviä neuvoja. Autamme sinua löytämään oikean rakennuskiinnikkeen, ja jos sinulla on erityinen rakenneongelma, voimme valmistaa erikoiskiinnikkeen, joka sopii projektiisi. Voit lähettää meille yhteystietosi ja tiedot projektistasi tai voit soittaa meille +45 87817400, tai jättämällä yhteydenottopyynnön nettisivuillemme, niin autamme.

Innovatiivinen laskentaohjelma

Connector Selector® -laskentaohjelmamme avulla on helppo valita sinun sovellukseesi sopiva kiinnike. Jos kiinnität betoniin, Anchor Designer® -ankkurointilaskentaohjelma auttaa sinua mitoituksessa. Lue lisää kohdasta "Resurssit".

Tavoitettavissa oleva asiakaspalvelumme

  • services sav

Asiakaspalvelumme auttaa sinua tilauksien, toimitusten ja hintojen kanssa sekä antaa hyviä neuvoja ja ohjeita. Jos soitat meille maanantaista torstaihin klo 7.30-16.00, saat tuotteet jo seuraavana päivänä.
Perjantaisin palvelemme klo 7.30-14.00.
Soita meille englanniksi +45 87817400.

Toimitusaika joka täyttää toiveesi

  • services livraison

Simpson Strong-Tie® suunnittelee, valmistaa ja toimittaa tuotteesi Euroopassa. Melkein jokaista verkkosivuillamme olevaa tuotetta löytyy varastosta valmiina sinulle toimitettavaksi. Simpson Strong-Tie® voi tarjota tämän ainutlaatuisen edun, koska on investoinut suureen varastokapasiteettiin. Näin ollen sinulla itselläsi ei tarvitse olla suurta varastoa, sillä saat tuotteesi aina silloin, kun niitä tarvitset.