No Equal

Koe ero!

Autamme rakentamaan turvallisempia rakenteita taloudellisesti kannattavalla tavalla.

Suunnittelemme ja valmistamme ainutlaatuisia kiinnikkeitä ja muita niihin liittyviä tuotteita, jotka täyttävät tai jopa ylittävät asiakkaittemme tarpeet ja odotukset.

Mikä Simpson Strong-Tie® on?

Simpson Strong-Tie® on maailman johtava rakennuskiinniketoimittaja.


Tuotteillamme saatte rakennuksista kestävämpiä sekä rakenteiltaan rationaalisempia. Olemme teknisenä apunanne, ja koulutamme tarpeenne mukaan. Kehitämme, testaamme ja valmistamme enemmän kiinnikkeitä kuin mikään muu tällä sektorilla toimiva yritys. Meidät tunnetaan innovatiivisista laatutuotteistamme.

Toimitukset

Hallinnoimme isoja tuotevarastoja, ja näin voimme toimittaa tarvitsemanne tuotteet oikea-aikaisesti oikeaan paikkaan.
Jakeluvarastojen/myymälöiden tuotepuskurimäärää voidaan pitää tasolla, joka ei vaadi asiakkaalta kohtuutonta varastointitilaa tai taloudellisia resursseja. Kehittyneen logistiikan ansiosta toimitusajat Suomessa ovat erittäin kilpailukykyiset.

Tuoteuutuuksia

Simpson Strong-Tie® on rakennuskiinnittämisen moniosaaja. Perinteisten rakennuskiinnikkeiden lisäksi valmistetaan erilaisia kiinnittämisen työkaluja sekä apuvälineitä, ja lisää tuoteryhmiä on tulossa. Esimerkkejä Simpson Strong-Tien® tuotteista:

  • Laaja valikoima ruostumattomia kiinnikkeitä, nauloja ja ruuveja
  • Automaattinen Quik Drive®-ruuvausjärjestelmä
  • Panosnaulaimet, räjähdyspanoksilla sekä kaasunaulaimet
  • Lisätietoja tuotteista on tuoteluettelon luvussa 13.
  • Lisätietoja on osoitteessa www.strongtie.fi.
  • Voit tilata tuoteluetteloita tai materiaalia jättämällä viestin / yhteydenottopyynnön edellämainitulle nettisivullemme.

Näin saat apua

Simpson Strong-Tie®:lle kunnollinen asiakaspalvelu on perusasia. Tarjoamme laadukasta palvelua toimipaikoistamme käsin ja paikanpäällä. Monipuolisesti ! Tekninen tukemme vastaa mielellään teknisiin kysymyksiinne.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen edustajaamme tai jättämällä yhteydenottopyynnön verkkosivuillemme.

ETA / CE-merkintä

CE-merkintä kiinnikkeessä tarkoittaa, että kiinnike on valmistettu ja tarkastettu harmonisoidun eurooppalaisen standardin tai eurooppalaisen teknisen arvioinnin mukaiseksi. Tämä tarkoittaa, että kiinnikkeet täyttävät esim. rakennustuotemääräyksen asettamat turvallisuusvaatimukset ja Suorituskykyilmoitus (DoP) on valmistajan asiakirjat
tuotteen CE-merkinnälle. Simpson Strong-Ties DoP'-asiakirjat voidaan ladata kotisivuilta. CE-merkki on siis eräänlainen passi. CE-merkityt tuotteet voivat liikkua vapaasti eurooppalaisilla markkinoilla ilman kansallisia testauksia tai hyväksyntää. Simpson Strong-Tie®-yrityksessä otamme CEmerkinnän erittäin vakavasti ja siksi olemme nyt johtava ETA-hyväksyttyjen ja CE-merkittyjen rakennustarvikkeiden valmistaja. Olemme perustaneet oman testilaboratorion, joka on akkreditoitu tekemään testejä ETAG-säännösten mukaisesti.

ISO-sertifiointi

Meillä on huippunykyaikaiset tuotantolaitokset Tanskassa, Englannissa ja Ranskassa. Tuotantolaitoksilla on ISO 9001:2008 -sertifiointi. Simpson Strong-Tie® on investoinut testauslaitoksiin enemmän kuin muut alalla toimivat yritykset. Yrityksen eurooppalainen testauslaboratorio oli ensimmäinen valmistajan omistama laboratorio, joka sai kansainvälisen EN ISO/IEC 17025:2005 -hyväksynnän. Tämä merkitsee, että olemme oikeutetut tekemään ETA:n edellyttämän testauksen (CE / ETA –hyväksyntä).