Tuotekehitys ja innovaatio

Yli 1000 tuotettamme takaavat markkinoiden laajimman rakennuskiinnikkeiden valikoiman. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, ja etsimme uusia ratkaisuja rakentamiseen. Olemme ensimmäisten joukossa kehittämässä uusia tuotteita muuttuvia määräyksiä ja tekniikkaa vastaavaksi niin, että tuotteemme varmistavat nopeamman ja luotettavamman rakennusprosessin.

Tuotteemme ovat innovatiivisia

Innovaatio on aina ollut menestyksemme kulmakivi. Investoimme joka vuosi tutkimukseen ja kehitykseen, jotta olisimme aina teknologisen kehityksen huipulla. Näin meillä on mahdollista tarjota jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotka täyttävät markkinoiden tarpeet, parantavat työskentelyprosessia ja takaavat rakennusten kestävyyden. Tuotekehityksen ja tarkkojen tuotetestauksien myötä työskentelemme parantaaksemme rakennusten turvallisuutta.

Simpson Strong-Tie®:lla on kaksi sertifioitua testauslaboratoriota Euroopassa, yksi Englannissa ja yksi Tanskassa. Testaamme jatkuvasti tuotteitamme kontrolloidaksemme niiden kestävyyttä ja käyttäytymistä sekä täyttääksemme eurooppalaiset vaatimukset.

Insinöörit ja suunnittelijat puolellasi

Insinööreistä ja suunnittelijoista koostuva tiimi auttaa sinua rakennusteknisten ratkaisujen kanssa ja antaa hyviä neuvoja. Autamme sinua löytämään oikean rakennuskiinnikkeen, ja jos sinulla on erityinen rakenneongelma, voimme valmistaa erikoiskiinnikkeen, joka sopii projektiisi. Voit lähettää meille yhteystietosi ja tiedot projektistasi tai voit soittaa meille  +45 878174 00, tai jättämällä yhteydenottopyynnön nettisivuillemme, niin autamme.