Arvoperusta

Barclay Simpson

Simpson Strong-Tie:llä on visio, missio ja arvot, jotka viime kädessä antavat Sinulle turvallisempia rakennuksia, vahvempia ja rationaalisempia rakenteitä ja ennen kaikkea paremman palvelun.

Visio

Haluamme luoda parhaat edellytykset lujaan, turvalliseen ja tehokkaaseen rakentamiseen.

Missio

 • Parannamme jatkuvasti työmme laatua kaikilla tasoilla
 • Pidämme tuotteemme aina saataville kun asiakkaamme tarvitsevat niitä
 • Neuvomme ja sparraamme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.
 • Varmistamme, tuotteemme noudattavat kaikkia määriteltyjä normeja ja turvallisuusvaatimuksia
 • Säilytämme asemamme alan innovatiivisimpana valmistajana
 • Otamme huomioon asiakkaidemme erikoistarpeet ja toivomukset

Arvot

Turvallisuus – sinä voit olla varma siitä, että tuotteemme on räätälöity, testattu ja hyväksytty Sinun tarkoitukseesi.

Related Content

 1. Barclayn 9 menestyvän liiketoiminnan periaatetta

  1. Tinkimätön asiakaslähtöisyys

  Osoita kiinnostusta heidän elämäänsä kohtaan. Pyri saamaan heidät tuntemaan itsensä tärkeäksi, niin saatat huomata, että he ovat kiinnostuneita sinusta ja tuotteistasi paljon enemmän kuin, jos vain täytät tilauksen. Sillä ei ole väliä, mikä on asemasi yrityksessä. Tärkeää on, että pidät asiakkaat ja käyttäjät mielessäsi riippumatta siitä, onko sinulla heihin suora yhteys vai ei. Mitä he tarvitsevat sinulta? Kuinka voit parantaa heidän elämäänsä?

  2. Pitkän aikavälin näkymä

  Hyvät yritysjohtajat keskittyvät pitkän aikavälin tuloksiin, eivät lyhytaikaisiin hyötyihin.

  Sinun tulisi ajatella rooliasi yrityksessä pitkäaikaisena sijoittajana, ei päiväkaupustelijana. Tämä on harvinainen bisnes nykyään. Pitkäaikaiset suhteet rakentuvat luottamukselle ja kunnioitukselle, ja se koskee jokapäiväistä työtäsi. Osoita kunnioitusta ja rakenna luottamusta kaikessa, mitä teet asiakkaiden, käyttäjien ja työtovereiden kanssa. Ole aina suorasukainen. Älä kerro ihmisille vain sitä, mitä he haluavat kuulla. Puhu suoraan.

  3. Laadukkaat tuotteet

  Yritys voi menestyä vain tilapäisesti ilman laadukasta tuotetta.

  Yrityksemme työntekijät voivat olla ylpeitä tuotteidemme toiminnasta ja jokainen yrityksen työntekijä on osana varmistamassa, että tuotteemme täyttävät korkeat standardit. On tärkeää muistaa, että tekemälläsi työllä on merkitystä.

  4. Ole johtaja

  Johtajuus kaikessa tekemisessä houkuttelee parhaita ihmisiä ja menestys riippuu ihmisistäsi.

  Jos olet voittaja, on luontaista, että haluat olla osa parasta kokonaisuutta. Siinä tulee esiin brändin rakentaminen. Kun brändisi on johtava, ihmiset ostavat tuotteesi samaan hintaan tai kalliimmalla, eivätkä hyväksy korvaavaa tuotetta.

  5. Kaikilla on väliä

  Yrityskulttuurimme mukaan jokainen saa tunnustusta omasta panoksestaan ​​roolistaan riippumatta.

  Ei ole isoja parempia töitä, ei nimettyjä parkkipaikkoja. Ihmiset on aina tunnettu etunimillä. Kukaan ei ole herra tai neiti. Olet Jouko tai Karoliina tai Petri tai Pate – työskentelemme kaikki yhdessä kohti samaa päämäärää. Luotamme toisiimme menestyäksemme, osoitamme toisillemme kunnioitusta.

  6. Anna kasvulle tilaa

  Kun ihmiset liittyvät yritykseemme, he eivät tule bussipysäkille.

  Tässä on kyse urasta. Kun palkkaamme jonkun, he huomaavat, että heidän yläpuolellaan oleva työpaikka vapautuu, ja heillä on siihen mahdollisuus. Ihmiset työskentelevät kovemmin ja älykkäämmin, kun he ovat innostuneita työstään.

  Hieno yritys luo ihmisille ilmapiirin, jossa he tulevat mielellään töihin aamulla. Eikä sitä välttämättä tapahdu joka päivä, mutta yleensä he luottavat tulevaisuuteensa yrityksessä, jossa he tietävät saavansa arvostusta kovasta työstään.

  Ihmisiä rohkaistaan ​​kasvamaan, etsimään positiivisia asioita arjen haasteissa ja löytämään uusia mahdollisuuksia yrityksen menestyksen edistämiseksi. Jos haluat jonkun todella ponnistelevan, se pitää palkita – siinä on suora yhteys. Jokainen yrityksessä voi ansaita enemmän rahaa, jos yritys Tie'naa enemmän.

  7. Riskinottavia innovaatioita

  Suuret yritykset rakentuvat lahjakkaiden ihmisten luoville ideoille – riskejä on otettava.

  Toki me kaikki teemme virheitä matkan varrella. Minä olen todellakin tehnyt virheitä. Jos aiot todella olla innovatiivinen, teet varmasti virheitä. Älä jämähdä paikalleen työssäsi, ole utelias. Älä pelaa varman päälle, ota riskejä. Ole luova ja innostat itseäsi ja muita kokeilemaan jotain uutta.

  8. Anna takaisin

  Olemme kaikki niin onnekkaita.

  Riippumatta henkilökohtaisesta tilanteestamme, tiedämme, että tässä maailmassa on monia muita, joilla ei koskaan tule olemaan niitä mahdollisuuksia, joita meillä on ollut. Meidän vastuullamme on auttaa muita kaikin mahdollisin tavoin. Olemme kaikki jollakin tavalla yhteydessä toisiimme ja olemme kaikki osa suurempaa yhteisöä.

  On tärkeää vaikuttaa siihen, mihin voi vaikuttaa – sinulla ei ehkä ole taloudellisia resursseja, joita muilla voi olla, mutta mitä voit tehdä, tee se. Etsi pieniä tapoja antaa takaisin joka päivä. Auta lähimmäistäsi, varaa aikaa muille, tee mitä voit.

  9. Pidä hauskaa, ole nöyrä

  Menestys vaatii kovaa työtä, mutta tie sinne voi olla hauskaa, jos annat sen olla.

  Asenteesi ratkaisee. Tämä on yksi sääntö, jonka mukaan yritän elää. Älä ota itseäsi liian vakavasti tai ajattele olevasi liian tärkeä. Se ei tarkoita, etteikö sinun pitäisi yrittää olla tärkeä ja tehdä tärkeitä asioita, älä vain anna egosi olla tiellä.

  Etsi jotain, jolla on merkitystä, jolle voit tehdä jotain, ja unohda muut asiat, joille et voi mitään. Pidä hauskaa ja ole tuottava. Suuria yrityksiä rakennetaan mahtavien ihmisten kanssa. Kun aloitin tämän liiketoiminnan, päätin, etten ole nero, joten minun täytyy palkata parhaat ihmiset, ja he tekevät yrityksestä sellaisen paikan, etteivät halua minnekään muualle. He haluavat jäädä tänne ja auttaa rakentamaan sitä.

Contact

Simpson Strong-Tie Ruotsi

Simpson Strong-Tie / Gbo Fastening Systems AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Ruotsi