Rakennuskiinnikkeiden kiinnittimet

Connector Fastenings

Oikeiden kiinnittimien käyttäminen on hyvin tärkeää. Tässä on syy.

Related Content

 1. Simpson Strong-Tie'n rakennekiinnittimet on suunniteltu auttamaan sinua rakentamaan vahvempia ja turvallisempia rakenteita. Ilmoitamme luetteloissamme ja verkkosivuillamme kiinnittimien kantavuusarvot kullekin eri sovellukselle soveltuvin osin. Suunnittelija käyttävät näitä kantokykyarvoja määritellessään, mitä tuotteita ja materiaaleja rakenteissa käytetään.

  Kuitenkin, jotta nämä kantokykyarvot siirtyisivät myös varsinaiseen rakenteeseen, on tärkeää, että kiinnikkeet asennetaan niillä kiinnittimillä, joille laskelmat tehdään, ja että ne asennetaan määritettyjen naulauskuvioiden mukaan. Kaikki nämä tiedot löytyvät luetteloistamme.

  Kiinnikkeet ja kiinnittimet yhdessä muodostavat järjestelmän, jonka eri osia ei voi vaihtaa. Joten jos haluat olla varma, että pystyt dokumentoimaan rakentamiesi rakenteiden kantokykyarvot, on tärkeää, että käytät oikeita kiinnittimiä kiinnikkeissäsi.

  Kiinnitysratkaisut ammattilaisille ja tee-se-itse-rakentalle
  Olitpa sitten alan ammattilainen, puoliammattilainen tai tee-se-itse-harrastaja, kiinnitinvalikoimamme varmistavat, että voit aina löytää hyvän ratkaisun rakentamiseen.

  Aikaa säästäviä ratkaisuja! SSH- ja SSF-ruuvit mahdollistavat kiinnikkeiden asentamisen vähemmillä ruuveilla kiinnikettä kohden ja siten vähemmän aikaa asennukseen.

  Ruostumaton teräs - CNA-kiinnikenaulat ja CSA-kiinnikeruuvit ovat saatavilla ruostumattomasta teräksestä A4. Käytä aina ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kiinnittimiä ruostumattomasta teräksestä valmistettujen rakennuskiinnikkeiden asentamiseen galvaanisen korroosion välttämiseksi.

  Luo kaunis viimeistelypinta! Mustaksi maalattu kiinnikevalikoimamme voidaan asentaa mustaksi maalatuilla CSA-PB-kiinnitysruuveilla, jotka takaavat esteettisesti miellyttävän lopputuloksen.

  Testattuja ja hyväksyttyjä kiinnitysratkaisuja Simpson Strong-Tie -rakennekiinnittimien asentamiseks puuhun

  Tarjoamme laajan valikoiman rakennuskiinnikkeitä kantaviin rakenteisiin ja niin kauan kun käytät naulojamme ja ruuvejamme niiden kiinnittämiseen, tarjoamme dokumentaatiot ja hyväksynnät kantokyvyn vakuudeksi. Kiinnittimet ja kiinnikkeet yhdessä muodostavat järjestelmän, joka auttaa varmistamaan liitosten lujuuden sekä rakentamiesi rakenteiden turvallisuuden.

  Annamme aina suosituksia siitä, mikä kiinnitin sopii parhaiten kiinnikkeisiimme. Parametrit, kuten sovellustyyppi, ympäristö ja kuormitusvaatimukset, vaikuttavat kaikki siihen, kuinka löydämme sopivan kiinnikkeen sopivalla pituudella, halkaisijalla ja viimeistelypinnalla. Varmista esimerkiksi aina, että kiinnittimen metallityyppi ja pinnoite sopivat kiinnitettävään kiinnikkeeseen, sillä eri materiaalien ja pinnoitteiden sekoittaminen voi aiheuttaa niin sanottua galvaanista korroosiota.

  Taattu suorituskyky

  Se, että testaamme perusteellisesti kiinnikkeitämme ja kiinnittimiämme yhdessä järjestelmänä, antaa sinulle varmuuden, että ne toimivat vaikeimmissakin olosuhteissa. Pyrimme varmistamaan, että tuotteemme ovat uusimpien eurooppalaisten rakennustuotevaatimusten mukaisia.

  Tuotelinjojemme laatu ja monimuotoisuus antavat suunnittelijoille ja rakentajille enemmän vapautta suunnitella joustavasti, samalla kun ne tarjoavat luotettavaa ja todistettua suorituskykyä. Lisäksi asiakkaat voivat luottaa paikallisiin erikoistuneisiin teknisiin tukikeskuksiin, joissa on kokeneita tuoteasiantuntijoita ja ja tarjotaan myös räätälöityjä koulutusohjelmia.

  Luetteloissamme ja verkkosivuillamme ilmoitetut ominaisarvot on määritetty testaamalla ja ominaisarvo on laskettu standardin EN14358 mukaisesti käytettäväksi rajatilalaskelmissa, ks. Eurokoodi 5. 

  Suositeltavat naulat ja ruuvit

  Alla olevat naulat ja ruuvit on testattu ja hyväksytty käytettäväksi rakennekiinnikkeidemme kanssa.

  Aiheeseen liittyvä kirjallisuus

  • Premium Fasteners

   Premium Fasteners

   Our full range of nails and screws, available in a wide range of coatings for pretty much every application.

  • Connectors for Timber & Masonry Construction

   Connectors for Timber & Masonry Construction

   Our complete range of construction connectors for new build, refurbishment, renovation and extension of buildings using timber and masonry. 

Contact

Simpson Strong-Tie Ruotsi

Simpson Strong-Tie / Gbo Fastening Systems AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Ruotsi