Ulkoilu

Outdoor Living

Ulkotilat tarjoavat loistavat mahdollisuudet yhteydenpitoon, luovuuteen ja mietiskelyyn. Projektisi voi olla rakkautta haasteisiin, rentoutumispaikan tarve tai siteiden luominen perheen tai ystävien kanssa – vahvalla, kauniilla ulkorakenteella voit saavuttaa merkittäviä eroja.

Related Content

 1. Terassi

  Rakenna oma unelmiesi terassi

  Ei ole parempaa tunnetta kuin rakentaa jotain tyhjästä. Tämä sivu auttaa sinua rakentamaan oman puuterassin ja samalla valitset oikeat kiinnikkeet ja ruuvit tehtävään. Valitsemillasi kiinnittimillä ja ruuveilla on suuri vaikutus lopputulokseen. Me autamme sinua löytämään oikean ratkaisun projektiisi.

  Design Series

  Lisää lujuutta ja kauneutta ulko- ja puutarharakenteisiin.

  Simpson Strong-Tie® tuo vuosikymmenten kokemuksen kodin rakentamisesta ulkotiloihin ja esittelee Design Series -rakenneliittimien valikoiman.

  Suorat linjat ja silmiinpistävän musta jauhemaalaus antavat puhtaan ilmeen, joka sopii lähes kaikkiin puutarhaprojekteihin ja tarjoaa vuosien suojan sääolosuhteilta. Ajatonta ulkoilua hetkessä.

  Helppokäyttöinen Design Series -sarja sisältää olennaiset kiinnittimet, joita tarvitaan terassi- ja puutarharakenteiden erilaisiin puuliitoksiin, tukiin ja perustusliitäntöihin.

Contact

Simpson Strong-Tie Ruotsi

Simpson Strong-Tie / Gbo Fastening Systems AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Ruotsi