Määrittelytyökalut

Specification tools

Suunnittele, laske, tunnista

Olemme muuttaneet osaamisemme ilmaiskäyttöisiksi verkkosovelluksiksi, jotka auttavat rakennussuunnittelijoita, urakoitsijoita ja asentajia päättämään optimaalisista liitosratkaisuista ja poistamaan arvailut laskelmistaan.

Related Content

 1. Solid Wood

  Vain neljässä yksinkertaisessa vaiheessa umpipuu auttaa sinua laskemaan ja valitsemaan kulloiseenkin puurakenteeseen sopivat kiinnitysratkaisut Eurocode 5:n ja ETA:n mukaan.

  • Säästää aikaa - Nopeampaa ja helpompaa kuin manuaalisten laskelmien tekeminen
  • Turvallisuus - Poistaa kaikki epäilykset manuaalisten laskelmien tarkkuudesta
  • Tuoteopas - Auttaa sinua löytämään sovellukseesi sopivan tuotteen
  • Ohjelmisto luo PDF-raportin, jota voidaan käyttää projektin dokumentaationa

  Anchor Designer

  Ilmainen Anchor Designer™ on innovatiivinen laskentaohjelmisto, joka laskee kaikki ankkurien mitoitukset ja valitsee juuri tarpeitasi vastaavan tuotteen. Sen avulla voit tarkastaa ankkureiden vaatimustenmukaisuuden rakennusmääräyksille EOTA TR029 (eurooppalaiset standardit), mutta myös standardeille ACI 318 Liite D, CAN / CSA A23.3 Liite D (US GAAP).

  Anchor Designer™ -ohjelmistossa on intuitiivinen ja interaktiivinen 3D-grafiikka. Se mahdollistaa ef-laskennan mekaanisille ja kemiallisille ankkureille metri- tai englantilaisissa yksiköissä. Anchor Designer toteuttaa yhden ankkurin laskemisen, mutta mahdollistaa tarvittaessa myös jopa 16 ankkurin laskemisen.

Contact

Simpson Strong-Tie Ruotsi

Simpson Strong-Tie / Gbo Fastening Systems AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Ruotsi