Historiamme

history Simpson Strong-Tie

Eräänä sunnuntai-iltana kesällä 1956 Barclay Simpsonin ovikello soi. Naapurin veli oli tullut kysymään, voisiko hän tehdä tuotteen 2x4:n päiden yhdistämiseen kattorakenteita varten. Barclay vastasi: "Tietenkin!” Joten hän istui alas tehtaan työnjohtajansa kanssa, kehitti karkeita luonnoksia ja käytti rei'ityspuristinta luodakseen ensimmäisen palkkikenkänsä.

Related Content

  1. "Asiakkaamme ovat pomojamme" on yksinkertainen filosofia, joka käy ilmi kaikessa, mitä teemme.

    Tämä yksinkertainen alku oli enemmän kuin vain ongelmien ratkaisemista. Barclaylle kyse oli asiakkaan asettamisesta etusijalle.

    90-luvun alussa otettiin askel yli Atlantin, ja sen jälkeen konserni on jatkanut kehittymistä ja laajentumista ympäri Eurooppaa ja maailmaa.

    Puuliittimet ovat ja tulevat olemaan ydinliiketoimintaa, mutta toimimme myös metallitappien, kemiallisten kiinnikkeiden ja lehtiruuvien alalla. Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana yritys on laajentunut edelleen infrastruktuuri-, liike- ja teollisuusrakentamisen tuotteilla, mukaan lukien mekaaniset ankkurit, liimat ja tuotteet, jotka korjaavat, suojaavat ja vahvistavat betonia ja muurausta.

    Mutta kaikesta kasvusta huolimatta pidämme asian yksinkertaisena, keskitymme Barclayn juurruttamiin ydinarvoihin ja toimimme luotettavuuden, innovaation, laadun ja palvelun tuoman maineemme mukaisesti.

Contact

Simpson Strong-Tie Ruotsi

Simpson Strong-Tie / Gbo Fastening Systems AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Ruotsi