Wind Secure™ -tuulensuoja

Wind Secure ™ wind bracing

Wind Secure™ on Simpson Strong-Tie'n tuulijäykistejärjestelmä, joka on kehitetty asennuksen tehostamiseksi. Liittimet on suunniteltu siten, että sidevanteet voidaan kiinnittää suoraan liittimeen, välttäen kiinnikettä. Tämä säästää rahaa, sillä kiinnikkeet voidaan välttää kaikissa vanne/liitinliitoksissa. Liittimet on siksi suunniteltu siten, että sidevanteen ja ristikon/orren välinen kulma on vaihteleva, mutta optimaalinen 30° ja 60° välillä. Tämän takia vanteen kiinnittäminen väärään kulmaan on mahdotonta. Uusi rakennusruuvisovellus tarkoittaa myös huomattavasti vähemmän ruuvien käyttöä verrattuna muihin tuulenjäykistejärjestelmiin.

Related Content

 1. Bandlock® Pro

  Bandlock Pro BPST -vanteenkiristäjä

  Bandlock® Pro BPST -vanteenkiristäjää käytetään kiristämään sidevanne, ja se toimii samanaikaisesti liitoskiinnikkeenä sidevanteiden ja valinnaisten Simpson Strong-Tie® WSD -kiinnikkeiden välissä.
  BPST-vanteenkiristäjän tärkein etu on, että se yhdistää sidevanteen ilman ylimääräisiä pieniä muttereita, pultteja, tuurnia tai jakajia.
  Sidevanteet kiinnitetään helposti ja nopeasti vanteenkiristäjään yksinkertaisella napsautusjärjestelmällä - ainoa työkalu, jonka tarvitset, on vasara tai pihdit liitoksen lukitsemiseen.
  Bandlock® Pro -vanteenkiristäjä on huomattavasti nopeampi ja turvallisempi asennustyökalu kuin vastaavat markkinoilla olevat järjestelmät.

  Bandlock Pro BPTD -sideankkuri

  Bandlock® Pro BPTD -sideankkuria käytetään kattorakenteen ankkuroimiseksi sokkeliin upotettuun M12-kierretankoon.
  BPTD-sideankkurin etuna on, että voit koota sidevanteen ankkuria varten kokonaan ilman pieniä muttereita, pultteja, tuurnia tai jakajia.
  Sidevanteet kiinnitetään helposti ja nopeasti ankkuriin yksinkertaisella napsautusjärjestelmällä - ainoa työkalu, jonka tarvitset, on vasara tai pihdit liitoksen lukitsemiseen.
  Bandlock® Pro -ankkurijärjestelmä on huomattavasti nopeampi ja turvallisempi kiinnitystyökalu kuin vastaavat markkinoilla olevat järjestelmät.

Contact

Simpson Strong-Tie Ruotsi

Simpson Strong-Tie / Gbo Fastening Systems AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Ruotsi