Laatu ja turvallisuus

Quality and Safety

Vastuullisuus, läpinäkyvyys, ympäristön kunnioittaminen, pyrimme olemaan esimerkillisiä kaikilla näillä alueilla. Tästä syystä kaikki rakenneosamme täyttävät säännösten vaatimukset (CE-merkintä). Tästä syystä meillä on myös ISO 9001- ja 14001-standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät.

Related Content

 1. Laatupolitiikkamme

  Täydellistä erinomaisuutta

  Tuotesuunnittelusta toimitukseen, mukaan lukien tuotanto, varastointi ja huoltopalvelu, hallitsemme kaikki liiketoimintamme parametrit pyrkiäksemme huippuosaamiseen kaikilla tasoilla.

  Autamme ihmisiä rakentamaan turvallisempia ja vahvempia rakenteita. Tätä varten suunnittelemme ja valmistamme tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia ja joskus jopa ylittävätkin ne. Kaikki työntekijät ovat vastuussa tuotteiden laadusta ja ovat sitoutuneet varmistamaan laatujärjestelmän toimivuuden.

  Parempi kuin standardien täyttäminen, on niiden ylittäminen

  Laboratoriotestauksen ja paikan päällä suoritettujen tarkastusten ansiosta Simpson Strong-Tie täyttää ja useimmiten jopa ennakoi säädökset!

  Erikoisosien valmistuksen sertifiointiprosessin edelläkävijä, ensimmäinen täydellinen valikoima kolmiulotteisia puurakenteisia liittimiä, joissa on CE-merkintä, testauslaboratoriomme sertifiointi, ensimmäinen valmistaja, joka näyttää täydellisen jäljitettävyyden merkinnän. On monia esimerkkejä, jotka havainnollistavat brändimme laatuvaatimuksia.

  Yritys on sertifioitu standardien ISO 9001 ja 14001 mukaisten laatu- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti.

  Sitoutuminen terveyteen ja turvallisuuteen

  Osoittaaksemme sitoutumisen työntekijöihimme, työterveys- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmämme ovat ISO 45001 -sertifioituja.

  Vaatimustenmukaisuus, jäljitettävyys, CE-merkintä ja turvallisuus. Jos Simpson Strong-Tie'n lisäarvo pitäisi tiivistää vain yhteen sanaan, se olisi: laatu.

Contact

Simpson Strong-Tie Ruotsi

Simpson Strong-Tie / Gbo Fastening Systems AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Ruotsi