Tutkimus ja innovaatio

Research and Innovation

Yli 1000 tuoteratkaisulla meillä on laajin saatavilla oleva liitinvalikoima. Säännösten ja menetelmien muuttuessa voit luottaa siihen, että kehitämme ensimmäisten joukossa uusia tuotteita nopeammin ja riskittömästi.

Etsimme jatkuvasti tapoja vastata rakennesuunnittelijoiden ja rakennuspiirtäjien tarpeisiin.

Related Content

  1. Innovaatio on osa DNA:ta

    Innovaatiot ovat aina olleet menestyksemme kulmakivi. Alan realiteetteja ja teknologista kehitystä jatkuvasti tarkkaileva Simpson Strong-Tie® investoi joka vuosi tutkimukseen ja kehitykseen: laboratorioistamme tulee useita kymmeniä uusia tuotteita vastaamaan uusiin markkinoiden tarpeisiin sekä parantamaan asennusprosesseja ja rakentamista. Tuoteinnovaatioiden ja tiukkojen testiemme avulla pyrimme parantamaan rakentamisen turvallisuutta ja läpimenoaikoja.

    Simpson Strong-Tie®’llä on kaksi testauslaboratoriota Euroopassa - Englannissa ja Saksassa - joissa tuotteille tehdään laajat testaukset niiden vahvuuden ja toimivuuden varmistamiseksi. Suorittamiemme testien tarkoituksena on varmistaa tuotteiden vaatimustenmukaisuus niiden omilla markkinoilla. Näin ollen noin kaksikymmentä ETA-todistusta on myönnetty eurooppalaisten vaatimusten täyttämiseksi.

Contact

Simpson Strong-Tie Ruotsi

Simpson Strong-Tie / Gbo Fastening Systems AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Ruotsi